Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
BC926CDA-4497-443C-B5A5-8F5C35D6497C
Sandman
Trevlig kille i Västerås som också har skapat den här sidan
weblog

Dagbok

Skriver och planerar detta bra mycket mer än vad jag faktiskt bygger det. Men på ett sätt är det bra att vrida och vända på ett projekt ordentligt innan man sätter igång. Har köpt det mesta av virket så egentligen är det bara att sätta igång, så snart så! Men här är lite nya tankar
Först en bild på när det är stängt, inget nytt här egentligen.
Och här är det öppet. Jag har tagit bort funktionen att en av skivorna sitter på gångjärn, då istället för en plats för en iPad på undersidan av den så kommer det sitta en TV på väggen vid kortsidan, som man kan koppla in en telefon eller en iPad till.
Sargen går nu också hela vägen in i kortsidan så man faktiskt kan sitta sju personer och ha lika mycket utrymme. Det är också en ny list som går runt hela insidan av sargen som locken vilar på. Den sargen ska ha ett spår som löper runt hela bordet så man kan sätta kort i spåret. Under den listen sitter det också en LED-list för belysning av bordsytan.
Sedan är tanken att man ska kunna ha olika iläggsskivor på sin plats, till exempel för dryckeshållare eller en lite djupare skiva för egna spelkort och liknande. Dessa kommer haka in i ett spår i bakkant så dom sitter stadigt. Sedan även en större skiva för kortsidan som avlastningsyta är det tänkt.
Nu är det bara att börja bygga!