Hoppa direkt till innehåll

Dagbok

Gå med
BC926CDA-4497-443C-B5A5-8F5C35D6497C
Sandman
Trevlig kille i Västerås som också har skapat den här sidan
weblog

Dagbok

07
jan
2014

EverDock

12:14 2345, Inga kommentarer
Jag var med och sponsrade kickstarter-kampanjen EverDock och jag har äntligen fått mina "dockor" levererade, dubbelt upp faktiskt. Dom måste ha gjort något tokigt och råkade skickade mig två uppsättningar, så nu har jag massor av EverDocks!
Dockan är gjord i massiv metall och har silikondelar där man sätter ner sina prylar. Det följer inte med några laddkablar (förutom en USB-kabel som passar för Androidenheter, men inte själva adaptern) så man får använda de laddare man redan har. Den stöder micro-USB, Lightning och 30-pin Dock Connector (gamla Apple-laddaren).
Den är tung och har sådan där "microsuction" på undersidan så den suger sig liksom fast i underlaget.
Min sponsring gav mig två stycken "duodockor" och tre stycken singeldockor, men dom skickade som sagt dubbelt så jag har fyra duo och sex singeldockor, hoppsan!
Om du är sugen på att skaffa en så kan man beställa på deras hemsida.
Men allt är inte perfekt med den. I Duo-docken så tycker jag det är rätt så klurigt att passa in min iPad (4:e generationen) på den lilla lightning-kontakten som döljer sig där. Om jag tar bort silikonskyddet så går det lite bättre. Skaparna har sagt att dom jobbar med att ta fram en tunnare silikonform som ger lite mer svängrum, samt en annan design på själva hållaren för kontakten.